Termeni și condiții

Condiții Generale pentru utilizarea site-ului ARIES-TM

ACCEPTAREA CONDIȚIILOR

Prin accesarea acestui site web și/sau a oricărei pagini a acestuia sunteți de acord cu aceste condiții de utilizare. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni și condiții de utilizare, vă rugăm nu accesați acest site.

Prezentele Condiții Generale definesc condițiile de utilizare a site-ului ARIES-TM de către potențialii vizitatori sau clienți. Accesând și navigând pe acest site, acceptați termenii de utilizare descriși în continuare.

Echipa ARIES-TM face toate eforturile pentru a furniza permanent informații corecte despre membri, parteneri și serviciile acestora, preluate din surse autorizate, ori de câte ori acest lucru este posibil.

Accesul și utilizarea paginii ARIES-TM sunt gratuite și au scopul de a veni în ajutorul utilizatorilor pentru a găsi informațiile necesare în cel mai ușor și rapid mod posibil, conform cerințelor fiecăruia.

DREPTURILE ASUPRA CONȚINUTULUI SITE-ULUI ȘI PROPRIETATEA INTELECTUALĂ

Prin utilizarea acestui website recunoașteți că aries-tm.ro a fost dezvoltat și aranjat de către Web Efficient prin utilizarea unor metodologii care implică un consum substanțial de efort, timp și bani.

Designul aries-tm.ro aparține Web Efficient și este protejat de legislația privind proprietatea intelectuală. Este interzisă copierea, modificarea, afișarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea, licențierea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea conținutului și designului aries-tm.ro în orice scop fără confirmarea scrisă din partea ARIES-TM sau Web Efficient.

Informațiile prezente pe ARIES-TM sunt de interes general și sunt puse la dispoziția utilizatorilor în mod gratuit. Prin termenul „utilizator” al acestei pagini se înțelege orice persoană fizică sau juridică care va accesa pagina. Puteți copia și tipări conținutul paginii ARIES-TM pentru folosința dumneavoastră personală, fără intenții comerciale. În orice alte situații, conținutul ARIES-TM nu poate fi reprodus, modificat sau exploatat fără consimțământul explicit al reprezentanților.

NEANGAJAREA RĂSPUNDERII

Conținutul informațiilor se referă la descrierea într-un anumit grad de detaliere a activităților, produselor și serviciilor ARIES-TM, membrilor și partenerilor săi. ARIES-TM nu va acorda nici o garanție referitoare la:

  • evitarea utilizării anevoioase sau întreruperii în utilizare a site-ului;
  • neafectarea în sens negativ a altor sisteme prin utilizarea site-ului;
  • inexistența pe site-ul pus la dispoziție a virușilor sau alte componente care ar putea dăuna utilizatorilor.

Astfel, ARIES-TM nu poate fi responsabilă pentru nici un fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea site-ului său.

ARIES-TM nu face nicio declarație, promisiune sau garanție cu privire la exactitatea, exhaustivitatea sau caracterul adecvat al prezentului conținut, nu își asumă nicio obligație de rezultat sau diligență față de nicio persoană, exclud în mod expres și neagă răspunderea pentru orice cost, pierdere sau daunele suferite ca urmare a utilizării conținutului.

OBIECTIVUL CONȚINUTULUI SITE-ULUI

Obiectivul conținutului site-ului este de a transmite informații actualizate și exacte.

ARIES-TM nu poate garanta că prezentele pagini nu conțin erori, și asigură că va depune toate diligențele pentru realizarea unei informări corecte și remedierea eventualelor erori.

Orice persoană care dorește să-și procure unul din serviciile sau produsele prezentate în site este rugată să contacteze ARIES-TM prin unul din mijloacele afișate în pagina de Contact a site-ului, pentru a se informa atât asupra disponibilității serviciului sau produsului în cauză. cât și asupra condițiilor contractuale, tarifelor și informațiilor tehnice sau de altă natură.

LEGĂTURA CU ALTE SITE-URI

Prezentul site poate conține legături sau trimiteri către alte site-uri considerate de ARIES-TM utile în legătură cu conținutul site-ului său și care nu se află sub controlul sau îndrumarea sa. În cazul utilizării acestor legături sau trimiteri se vor aplica condițiile generale de utilizare corespunzătoare acelor site-uri.

ARIES-TM nu poate garanta/controla actualitatea/exactitatea informațiilor prezente pe site-urile unor terți, la care se face trimitere de pe site-ul său.

INFORMAȚII PERSONALE ȘI PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Când prin intermediul prezentului site vă sunt solicitate informații, aceasta are ca scop identificarea dumneavoastră sau posibilitatea de a vă contacta. Acest lucru este cu atât mai necesar în cazul folosirii aplicațiilor disponibile pe site.

Natura informațiilor solicitate se referă în special la date personale (nume, adresă, numere de telefon), adresă de e-mail, poză, companie, modul în care sunt utilizate sau intenționează să fie utilizate produsele și/sau serviciile ARIES-TM, dar poate include și alte informații aflate în strânsă legătura cu utilizarea serviciilor și/sau produselor solicitate.

Cu scopul de a răspunde mai bine nevoilor și întrebărilor utilizatorilor site-ului, informațiile solicitate prin intermediul acestui site vor face obiectul unei stocări și prelucrări electronice.

Informațiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator și sunt comunicate numai angajaților  și anumiți colaboratori ai ARIES-TM/ Web Efficient care se ocupă de furnizarea și de întreținerea infrastructurii legate de serviciile oferite pe acest site.

Refuzul furnizării informațiilor obligatorii de către dvs. determină imposibilitatea accesării serviciilor unde v-au fost solicitate informațiile obligatorii respective.

Orice persoană care vizitează site-ul ARIES-TM și care oferă date sau informații cu caracter personal prin intermediul acestui site își manifestă acordul în mod expres și neechivoc pentru următoarele: prelucrarea acestor date și informații personale de către ARIES-TM; transmiterii de materiale promoționale specifice operațiunilor de marketing direct; soluționarea de către ARIES-TM a cererilor, întrebărilor și reclamațiilor adresate, alte activități întreprinse de ARIES-TM și permise de lege, ce nu fac obiectul unei aprobări din partea destinatarului.

Utilizarea în continuare a acestui site constituie acordul expres și neechivoc al dumneavoastră în conformitate cu prevederile legii 677/2001 și directivelor GDPR pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date.

Pentru orice nelămurire în legătură cu exercitarea drepturilor dumneavoastră referitoare la utilizarea site-ului și la protecția utilizării vă rugăm să ne contactați prin intermediul secțiunii Contact din site.