← Înapoi la pagina principală

Hannover Messe 2021

În perioada 12-16 aprilie 2021, ARIES organizează participarea membrilor noștri, în cadrul standului național de la târgul ”Hannover Messe”. Ediția din 2021 va avea loc în format analog (onsite), digital și hybrid. “Home of Industrial Pioneers” este tema sub care se va desfăşura ediţia viitoare a târgului Hannover Messe. În fiecare an specialiştii din Industrie vin la Hanovra pentru a prezenta sau a afla cele mai noi tendinţe ale tehnologiei mondiale. Este locul de întâlnire al factorilor de decizie din industrie.

Detalii asupra evenimentului găsiți pe site.

România va fi prezentă la această ediţie a Hannover Messe cu 4 pavilioane naţionale în secţiunile: „Engineered Parts & Solutions”, „Automation, Motion&Drives”, „Energy Solutions”, ”Digital Ecosystems”.

Pentru o mai bună organizare, cei ce doresc înscrierea în secțiunile “Engineered Parts & Solutions” și “Energy Solutions” sunt rugați să ia legătura cu D-na Gabriela Rusu.

Companiile care doresc să se înscrie în secțiunile “Automation, Motion, Drive” și “Digital Ecosystems” sunt rugate să îl contacteze pe domnul Alexandru Borcea.