← Înapoi la pagina principală

GITEX GLOBAL DUBAI 2024

În perioada 14-18 octombrie 2024, ARIES-TM organizează participarea în cadrul pavilionului naţional la târgul internațional “GITEX Global Dubai 2024”, o expoziție internațională renumită care se desfășoară anual în Dubai, Emiratele Arabe Unite, specializată în domeniul electronicii și tehnologiilor IT. Expoziția reflectă inovația și dinamica sectorului IT, fiind binecunoscut pentru diversele sale teme, inclusiv 5G, Intelligent Connectivity, Future Mobility, Metaverse/Web 3.0 și Sustainability.

În afară de zona expozițională, există și alte posibilități, cum ar fi conferințe, ateliere live și sesiuni de networking. Acestea oferă oportunități excelente de a descoperi cele mai noi tehnologii, de a stabili parteneriate de afaceri și de a afla despre tendințele și evoluțiile actuale.

Detalii asupra evenimentului găsiți la https://gitex.com/ .

Participarea delegaţiei române este sprijinită de către ARICE (Agenţia Română pentru Investiţii şi Comerţ Exterior), ce funcționează ca organ de specialitate al administrației publice centrale, cu personalitate juridică, în subordinea Guvernului şi coordonarea Primministrului, prin decontarea cheltuielilor legate de plata suprafeţei închiriate, construcţia standului și suportarea a 50% din cheltuielile privind transportul și cazarea pentru un reprezentant al fiecărei companii participante.

Termenul limită de înscriere este 29 martie 2024.

Pentru informații suplimentare, condițiile de înscriere și organizare, ne puteți contacta la adresa [email protected].