← Înapoi la pagina principală

GITEX Dubai 2020

La iniţiativa ARIES (Asociația Română pentru Industria Electronică și Software), cu sprijinul financiar al MEEMA (Ministerul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri), România a participat cu un stand național la târgul GITEX Technology Week, cea mai importantă manifestare expozițională în domeniul IT din Orientul Mijlociu, care a avut loc în perioada 06-10 decembrie 2020.

Pe parcursul celor cinci zile, standul României a promovat cele mai noi produse și soluții tehnologice inovative din domeniu, pe o suprafaţă de 150 mp.

Standul reunește nouă companii românești expozante din Timișoara (Totix Hard Soft, WebChain), București (Simcontrol Solutions, Stone Soup Tech), Brașov (Future Tense Technologies), Pitești (Roweb Development), Ploiești (One Software), Cluj-Napoca (Seven Code Development), Baia-Mare (Xreteh).

Evenimentul a avut o componentă importantă B2B, ceea ce le-a oferit expozanților români posibilitatea de analiza oportunităţi de afaceri și de colaborare cu parteneri străini, de a stimula parteneriatele internaționale pentru contractarea de servicii și soluții IT românești.